28 april 2007

Jeg har det fint!

Bare en hurtig lille kommentar.. Jeg har endnu ikke faaet styr paa internetforbindelsen paa hospitalet, men de har lovet at fikse den for mig. Derfor sidder jeg netop nu paa en internetcafe i Arusha. Jeg har ikke arbejdet saa meget endnu, da jeg udnytter at vaere under Renee's vinger. Hun er en amerikansk sygeplejerske, der har vaeret her i 7 uger - saa hun har styr paa det meste. Lige nu bor vi endda paa samme vaerelse, bare fordi det er hyggeligere. Alle hernede tror, at hun er min mor, saa de lader mig naesten vaere i fred paa gaden. Renee tager tilbage til USA paa tirsdag, saa derfor har vi travlt. Jeg har nu fundet ud af, hvad en daladala er (mere herom senere), jeg har laert, hvem jeg kan stole paa hernede, jeg har laert at hilse korrekt paa folk (der er mange forskellige maader!), jeg har laert om den korrekte paaklaedning, at passe paa de ubehagelige myrer, som jeg skrev om tidligere (de hedder doodoos eller saadan noget, og der er mange af dem), og mange andre ting. I gaar arbejdede jeg dog hele dagen, og det gik rigtigt fint.
Jeg har skrevet noget mere paa min baerbare, som jeg vil poste saa snart jeg faar forbindelsen til at virke. Jeg glaeder mig ogsaa til at vise jer mit store hus og min nye arbejdsplads.
I morgen kommer der efter sigende et aeldre aegtepar fra Finland - de skal bo i samme hus som mig i en maaneds tid, saa jeg er ikke helt alene!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Mai
Jeg ville lige skrive en lille besked til dig. Dit store hus? Det må du sende nogle billeder af. Har du fundet ud af hvad du sådan mere præcist skal lave? Jeg må indrømme at jeg lige skal ind og se om du har skrevet hver dag. I onsdags var vi lige forbi Rødovre og sætte Nej tak til gratisaviser på din dør. Der lå også kun 3 lokalaviser, som vi tog med til Bjørns morfar, der læser alt hvad han kan komme i nærheden af.
Det lader til at det går rigtig godt og at de alligevel ikke er så "slemme" mod lyshårede piger.
du må have det rigtig godt.

knus fra Sofie

Anonym sagde ...

Hej Mai
Ja idag har jeg så endelig fået taget mig sammen til at tjekke din blog ud. Undskyld forsinkelse - jeg har bare været en smule forvirret de sidste uger.
Det er godt at hører du har det godt og hygger dig. Og jeg håber det fortsætter i al den tid du er i Tanzania.
Please tag nogle flere billeder - de fortæller mere end tusind ord...
Mange tusind millioner hilsener fra Aynur :-)