12 maj 2007

Afsked med Reneé d. 1. maj

Tirsdag blev en kort arbejdsdag, da det viste sig, at Reneé og Bibi allerede skulle af sted kl. 16:30 – og ikke kl. 18 som ventet. Der var heller ikke så travlt på apoteket, da det for de fleste var en fridag (1. maj). Reneé og jeg spiste frokost sammen i kantinen, og jeg tog fri kl. 15, så jeg kunne nå at sige ordentlig farvel. Reneé var meget ked af, at jeg ikke kunne komme med til lufthavnen (der var ikke plads, og Bibi ville heller ikke give plads). Vi tudede om kap, da vi gav hinanden et stort farvelknus, og vi var enige om, at det er utroligt, hvad 5 dage (=den tid, vi har kendt hinanden) kan gøre!

Bagefter var jeg lidt mut, fordi det har været virkelig rart at være her sammen med hende; hun er en fantastisk kvinde, og vi hyggede os meget sammen.

Et par timer senere fik jeg dog selskab af det finske ægtepar, der kom her søndag aften. De er begge sidst i 50’erne og er her i 5 uger, hvor de vil arbejde på børnehjemmet for, som de siger; ”vi har 5 børn, men de er alle flyttet hjemmefra, så vi savner børn”. Desuden er de sponsor for ét af børnene her, så de er her også for at bruge tid sammen med hende. De var på ferie i Tanzania i januar, så de var rimeligt forberedt på forholdene her. De har et vennepar, der siden 1999 har boet i Arusha.

Da jeg så skulle i seng, opdagede jeg, at Reneé havde puttet et brev ind under min dyne. Det var et meget rosende brev, og hun havde vedlagt ét af de armbånd, hun ellers havde fået af en pige fra en landsby nær Tabora. Meget sødt af hende.. og jeg har lovet hende, at vi skal blive ved med at holde kontakten.

Ingen kommentarer: