05 maj 2007

Endnu et kort besoeg paa internetcafe

Jeg har taget hundrevis af billeder og skrevet en masse tekst, men det er ikke saa nemt at komme til at laegge det her paa bloggen. Haaber snart, at det lader sig goere!
Her er saa huset, jeg bor i.. og mit vaerelse - og ja, det er en gammel hospitalsseng.
Saa lige et enkelt billede af Renee og jeg fra den dag, hvor hun tog afsted. Snoeft, det var haardt at sige farvel - vi havde det bare saa rart sammen, og blev meget hurtigt ret fortrolige. Hun laerte mig virkelig meget paa kort tid!

Ellers kan jeg fortaelle, at jeg har det godt. Vejret er begyndt at blive koldere, saa I derhjemme har nok bedre vejr end jeg. Men her er smukt og frodigt, saa det er ok - i hvert fald lige nu. Stadig regntid, saa det styrter ned hver nat. Arbejdet paa apoteket gaar langsomt fremad, af omveje har jeg hoert, at de er glade for mig, saa det er jo dejligt!
Lige et enkelt billede fra sidste weekend, hvor jeg var med Renee i en lillebitte landsby. Vores besoeg var virkelig soendagsunderholdningen, og de synes virkelig, at mit kamera var det sjoveste i verden! Paa billedet ses lille Clinton - lillebror til en blind pige, som Renee er sponsor for.

4 kommentarer:

Unknown sagde ...

Jeg er stadig fuld af beundring over at du er sprunget ud i det her, at tage til et helt andet kontinent for at gøre en forskel! Jeg synes det er fedt, og aftvinger den allerstørste respekt!
Det er nogle flotte billeder du får taget dernedefra. Det er spændende lidt at kunne følge med fra sin egen dagligstue. :-)
Det er også godt at høre at du er ved at falde til. Bare vent, tiden kommer nok til at gå hurtigere end man først troede.
Keep up the good work! ;-)

Mvh
Jeppe

Unknown sagde ...

Hej Mai. Det lyder rigtig godt at du har det fint i Tanzania. Det må være super med en masse nye oplevelser der er helt anderledes end dem man ville få her hjemme.
Det er godt at du viser en masse billeder - bliv endelig ved med det. Ha' det godt

Vi skrives ved
Klaus

Anonym sagde ...

Kære Mai,
Hvor ser der fantastisk og spændende ud, og du skriver virkelig godt om din hverdag og myrer og alt muligt. Du gør også et vigtigt stykke arbejde. Det er stærkt af dig. Håber du holder dit gode humør i vigør og glæder mig til at læse videre.
Bedste hilsener,
Michael

Anonym sagde ...

Hej Mai.
Rart at høre at det går godt dernede.
Ærgeligt med den internet forbindelse, men "Rom blev jo heller ikke bygget på een dag".
Men lad os håbe, at du snart kommer online, så vi kan maile sammen.
Ha`det godt til vi snakkes igen:-)


knus fra Thomas.