12 maj 2007

Tak!

Saadan.. nu har jeg lige lagt en forfaerdelig masse tekst her paa bloggen. Saa er jeg ogsaa ved at vaere med. Vil gerne vise jer nogle flere billeder, men det tager meget lang tid, saa det maa komme senere.

Ellers vile jeg bare sige tak til alle for mails og blog-kommentarer. Det er skoent med hilsener hjemmefra!

2 kommentarer:

Unknown sagde ...

Spændende!

Du bliver jo næsten flydende i Swahili inden du vender hjem til Danmark igen. ;-)

Alle de spændende ting du oplever og ser, ja det gør jo en en lille smule misundelig, selvom jeg ikke for alvor tror at jeg ville have mod til at gøre ligesom dig, og tage til et fremmed land i Afrika. Men netop derfor ser jeg frem til dine blogs. :-)

Jeg må også sørge for at sende opdatering den anden vej, men det bliver via mail, da jeg ikke er den store blogger. Tvivler også stærkt på at interessen ville være der..

Billederne er ikke det vigtigste, synes jeg. Bare det at høre at alting går, bare sådan nogenlunde, er rart at høre. :-)

Anonym sagde ...

Hej
Godt at høre fra dig igen og dine projekter på apoteket lyder spændenende. Sjovt at lagestyring både er et problem i Humlebæk og i Tanzania... Men det er da heller ikke nemt :-)
Flotte billeder synes jeg, men det er ok de ikke kommer på bloggen, så har vi noget at glæde os til når du er hjemme igen.
Hold modet oppe og elefanterne langt fra døren.
Hilsen Aynur :-)